17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCălătorii, invitaţi să meargă fără pantaloni în metroul bucureştean

Călătorii, invitaţi să meargă fără pantaloni în metroul bucureştean

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, este plănuit să se desfăşoare pentru prima dată şi în Bucureşti, duminică, de la ora 15.00, când călătorii sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se întâmplă an de an şi care a început în 2002, în New York, la iniţiativa Improv Everywhere.

În acest an, la eveniment vor participa cel puţin 60 de oraşe din lume, fiind pentru prima dată când manifestarea este planificată să fie organizată şi în Bucureşti, potrivit informaţiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată „No Pants Subway Ride”, citată de Mediafax.
Evenimentul se va desfăşura duminică, de la ora 15.00, în toate oraşele participante.
În Bucureşti, cei interesaţi să participe sunt aşteptaţi duminică, la ora 15.00, la ieşirea de metrou Unirii – Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta şi modul în care vor fi organizaţi participanţii va fi anunţat la locul de întâlnire.

La punctul de întâlnire, participanţii vor fi organizaţi în grupe şi împărţiţi la un anumit vagon. Liderul de grup va împărţi participanţii în grupe mai mici, atribuind fiecăruia o staţie specifică unde să se dezbrace de pantaloni, respectiv fustă.

Participanţii trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoşă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea şi mult entuziasm. De asemenea, aceştia trebuie să poarte haine normale de iarnă (pălărie, căciulă, mănuşi etc.).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS