10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateManichiură primăvară-vară 2015: se poartă unghiile ușor șterse

Manichiură primăvară-vară 2015: se poartă unghiile ușor șterse

t4Cea mai mare tendință de la Fashion Week Mercedes-Benz, atunci când vine vorba de unghii, este manichiură spațială, care vine în toate formele și mărimile, precizează bewoman.ro. Dion Lee, Charlotte Ronson, Delpozo si Zimmermann au experimentat cu unghii nude, adăugând dungi sau jumătăți de lună pentru un efect foarte modern.

Unghii coral
Culoarea cea mai dominantă printre tendințele în unghii în primăvară-vară 2015 este coral. Delpozo, Nicole Miller, Veronica Beard, Alice&Olivia si Jenny Packham au folosit culoarea coral pe unghii în prezentarea colecțiilor lor. În cazul în care aceasta nu este nuanța dumneavoastră preferată, puteți face experimente cu nuanțe de piersică sau cu un roșu-portocaliu mai săturat.

Unghii nude

Roz moale și nudul este de asemenea, o tendință majoră prezentată la săptămâna modei de la New York. Manichiura în nuanțe nude au fost alese pentru a însoți colecțiile Proenza Schouler, Reem Acra, BCBG și Rachel Zoe. Derek Lam a mers pentru o abordare moale în două tonuri, folosind o combinație de bej pal și roz.

Ornamente 3D

Dacă până acum ați evitat unghiile 3D, anul viitor este timpul pentru a opta pentru această arta. Lela Rose a folosit stifturi de argint mici, iar Betsey Johnson a experimentat cu modele mai îndrăznețe, mai ales pentru mirese.

Unghii ușor șterse

Unghiile care arată ușor șterse sunt un aspect fierbinte pentru primăvara-vara anului 2015. Prabal Gurung a surprins cu doar o jumătate de unghie colorată în culoarea gri peste un nud, în timp ce Tracy Reese și Jay Godfrey au folosit efecte de marmură.

Modele geometrice

Dacă preferați o abordare mai abstractă, modelele geometrice sunt, de asemenea, în vogă în primăvara-vara acestui an. Puteți să vă jucati cu diverse linii, modele zig-zag.

Dintre cele mai mari tendințe în primăvara-vara 2015 sunt unghiile albe, dar și culorile închise.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS