Cel puţin 35 de oameni au murit în noaptea de Revelion, la Shanghai, într-o încăierare pentru bani falşiCel puţin 35 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar peste 40 au fost răniţi în noaptea de Revelion, într-o busculadă, la Shanghai, în China, relatează agenţia Xinhua, citată de BBC News, potrivit b1.ro. Tragedia s-a produs în Piaţa Chenyi, în jurul orei locale 23.35, informează presa chineză.

Presa locală notează că panica s-a declanşat în momentul în care mai multe persoane s-au înghesuit să ia de pe jos bani aruncaţi de la balconul unui club de noapte. Bancnotele s-au dovedit a fi false. Cei care au fost acolo spun că au fost martorii unor scene de groază. O turistă din Marea Britanie a declarat că a văzut zeci de oameni lăsaţi să zacă pe caldarâm. Majoritatea celor răniţi au fost transportaţi la Shanghai General Hospital.


Poliţia investighează cauzele acestui incident.


Comenteaza acum

Alte stiri

4 ianuarie 2018

Horoscop

Berbec Viitorul sună bine atunci când aveţi alături de dumneavoastră oameni optimişti care vă stimulează în mod constructiv spre împlinirea unui vis. E o plăcere să descoperiţi că nu sunteţi singur, că nu vă lasă cei dragi să vă luptaţi

Sumarul ediției de joi, 1 ianuarie 2015

Top