6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSituaţia drumurilor naţionale la nivelul întregii ţări: 13 din acestea rămân închise

Situaţia drumurilor naţionale la nivelul întregii ţări: 13 din acestea rămân închise

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 14:00, în judeţul Giurgiu, traficul rutier se va întrerupe pentru aproximativ o jumătate de oră pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, în zona Călugăreni, în vederea ridicării unei autocisterne implicate aseară într-o tamponare. Pe principalele drumuri naţionale traficul rutier este mai intens decât în mod obişnuit. Pe DN1 s-au format coloane de autovehicule la Comarnic şi Buşteni, pe sensul de mers dinspre Bucureşti. Pentru evitarea acestora, le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă către Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

În judeţul Argeş, valorile de trafic sunt deja ridicate pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea şi au început să crească şi pe DN65 Piteşti – Slatina. În judeţul Neamţ, se circulă în coloană pe DN2, la intrarea în municipiul Roman dinspre Bacău, din cauza unui autotren rămas în pană. Se estimează că traficul rutier va reveni la normal peste o jumătate de oră. Circulația rutieră a fost reluată, în condiții de iarnă, pe toate tronsoanele autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe DN23 Focşani – Măicăneşti, pe DN21A Bărăganul – Ţăndărei, pe DN24 Cosmeşti – Tecuci, pe DN25 Şendreni – Tecuci, pe DN67C Novaci – Rânca, pe DN2B Buzău – Brăila – Şendreni, pe DN21 Brăila – Bărăganul – Slobozia şi pe DN22 Râmnicu Sărat – Băile (judeţul Buzău), pe ultimele două cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Rămân închise, în urma ninsorii abundente și a viscolului, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

– DN22 Grădiştea (jud. Brăila) – Babadag (jud. Tulcea);
– DN2N Bogza – Dumbrăveni (jud. Vrancea);
– DN23B Măicănești – Ciorăști (jud. Vrancea);
– DN23A Gologanu – Ciorăşti (jud. Vrancea);
– DN24D Tulucești – Vârlezi (jud. Galați);
– DN11A Podu Turcului (jud. Bacău) – Bârlad (jud. Vaslui);
– DN22D Măcin – Horia (jud. Tulcea);
– DN22E Garvăn – I.C.Brătianu (jud. Tulcea);
– DN22F Izvoarele – Nalbant (jud. Tulcea);
– DN22A Cataloi (jud. Tulcea) – Hârşova (jud. Constanța);
– DN24A Huşi – Murgeni (jud. Vaslui);
– DN24B Huşi – Albiţa (jud. Vaslui);
– DN2F Bacău – Ivăneşti (jud. Vaslui).

Poliţia Română recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru sezonul rece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS