10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProcesul lui Iustin Covei, amânat

Procesul lui Iustin Covei, amânat

Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei, a fost condamnat la șapte ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti pentru infracţiuni privind comerţul electronic. Tânărul a devenit cunoscut în Craiova în urma scandalurilor în care a fost implicat, anunță adevarul.ro
Iustin Covei a fost arestat în anul 2009 alături de alte 17 persoane. Membrii grupului infracţional sunt acuzaţi de fraudă informatică.

Condamnat la închisoare cu executare Iustin Covei a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare de Tribunalul Bucureşti. Inculpatul a făcut recurs împotriva sentinţei, iar dosarul se află pe rol la Curtea de Apel Bucureşti.
Magistraţii au emis un nou termen în proces pentru data de 13 ianuarie 2015. În urma descinderilor care au avut loc în Craiova în anul 2009 au fost confiscat mai multe autoturisme de lux: un Ferrari 360 Modena, deţinut de Mihăilă, un Audi A4 şi unul TT ale lui Bîrcă, un Mercedes Benz C200 deţinut de Buruiană, un BMW 525 deţinut de Hălănei, BMW-ul 765 al lui Covei, un Volkswagen deţinut de Dirivan, Bentley-ul Continental al lui Fulgerică şi un Audi Q7 deţinut de Nixon.
Cazurile în care Iustin Covei a fost implicat Aprilie 2002. A distrus un Oltcit pentru că nu i-a plăcut faţa şoferului. Dosarul penal a fost soluţionat cu neînceperea urmăririi penale (NUP) Mai 2003. A fost prins la volanul unui BMW neînmatriculat şi fără permis de conducere. Soluţia: NUP Ianuarie 2004 A intrat armat un bar, împreună cu 10 prieteni. Dus la Secţia 3 de Politie, Covei a lovit un subofiţer. A fost condamnat doar la trei luni de închisoare, cu suspendare şi 12 luni de supraveghere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS