12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreședintele Iohannis se întâlnește astăzi cu premierul Ponta la Palatul Cotroceni

Președintele Iohannis se întâlnește astăzi cu premierul Ponta la Palatul Cotroceni

(Foto: ziarulunirea.ro)
(Foto: ziarulunirea.ro)

Prima întâlnire instituțională dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta va avea loc astăzi, la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, informează Agerpres.ro. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele Klaus Iohannis a anunțat că l-a invitat pe premierul Victor Ponta la o întâlnire pentru a discuta, printre altele, „perspectivele colaborării instituționale între Președinție și Guvern”. „L-am invitat mâine, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care vom discuta prioritățile guvernării, actualitatea politico-economică și perspectivele colaborării instituționale între Președinție și Guvern. Întâlnirea va avea loc la ora 12:00”, a precizat Iohannis.

Ulterior, premierul Victor Ponta a confirmat invitația, tot pe reţeaua de socializare, și a spus că îi va da curs. „Mâine (azi – n.r.) voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima întâlnire instituțională cu președintele Iohannis. După 10 ani putem în sfârșit să demonstrăm românilor ce important și benefic este ca președintele și premierul să colaboreze pentru binele public. Toți cetățenii care ne-au numit în funcțiile noastre vor avea de câștigat”, a afirmat premierul Ponta pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a preluat ieri mandatul prezidențial de la Traian Băsescu, în cadrul unor ceremonii care s-au desfășurat întâi la Parlament și apoi la Palatul Cotroceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS