3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNu sunt drumuri naţionale închise

Nu sunt drumuri naţionale închise

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că la această oră nu sunt anunțate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere.

Pe drumurile naționale și europene aferente județelor Cluj, Botoșani, Iași, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Ialomița, Olt și Teleorman se circulă în condiții de ceață. Pe autostrada A1, București-Pitești, între kilometrii 11 și 57, pe sensul demers către Pitești, ceața a redus vizibilitatea la 150 de metri iar carosabilul este parțial umed.
Pe DN73C, în judetele Argeş și Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeș – Burluși, între kilometrii 46 si 56, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluși – Piatra, între kilometrii 56 și 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

În judetul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, a fost restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone, din cauza unui pod avariat de o viitură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS