10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRaed Arafat: Trei persoane din elicopterul SMURD prăbușit sunt date dispărute, cea salvată a fost transportată la spital

Raed Arafat: Trei persoane din elicopterul SMURD prăbușit sunt date dispărute, cea salvată a fost transportată la spital

(Foto: eclujeanul.ro)
Raed Arafat (Foto: eclujeanul.ro)

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat a declarat în această după-amiază că trei persoane sunt date dispărute, iar o alta a fost scoasă din elicopterul SMURD prăbușit în lacul Siutghiol din staţiunea Mamaia, informează Agerpres.ro. „Trei persoane încă sunt dispărute. Cel mai probabil sunt prinse în epava elicopterului. O singură persoană a fost scoasă. Scafandrii sunt la intervenție și scafandrii de la Ministerul Apărării Naționale și de la MAI, de la pompieri. Cel mai probabil căutările vor continua. Cu cât timpul trece cu atât șansele scad”, a adăugat Arafat, într-o intervenție telefonică la postul B1 TV.

Potrivit acestuia, medicul care a fost salvat din elicopter a fost transportat la Spitalul din Constanța cu embolie. Agerpres.ro informează că Laura Vizitiu, medicul recuperat de salvatori din apele Lacului Sutghiol după prăbușirea elicopterului SMURD, a fost internată la secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Constanța. Surse din cadrul instituţiei medicale au declarat că manevrele de resuscitare a victimei au avut succes, acesteia revenindu-i pulsul și răspunzând la stimuli externi.

Jurnaliştii b1.ro scriu că Parchetul Militar a deschis un dosar penal în cazul prăbușirii elicopterului SMURD în Lacul Siutghiol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS