20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Campanie de strângere de fonduri iniţiată de Asociaţia "Vasiliada"

Craiova: Campanie de strângere de fonduri iniţiată de Asociaţia „Vasiliada”

Este gândul fiecărui copil care trăieşte în familii nevoiaşe şi care aşteaptă să simtă bucuria sărbătorilor de Crăciun, specifică tuturor copiilor. În perioada de pregătire a sărbătorilor de iarnă, Asociaţia Vasiliada propune două metode de sprijin pentru că Moş Crăciun să poată ajunge la cât mai mulţi dintre ei.
Sub genericul “Să le dăruim Crăciunul”, Asociaţia Vasiliada se adresează: firmelor şi companiilor private care pot sponsoriza acţiunile Asociaţiei Vasiliada, având posibilitatea de a deduce valoarea sponsorizării din impozitul datorat statului în limita a 20% din impozitul pe profit sau 3‰ din cifra de afaceri, conform Codului Fiscal; persoanelor fizice care pot solicită Asociaţiei Vasiliada una sau mai multe scrisori către Moş Crăciun, scrise de copiii care provin din familii sărace şi pot pregăti cadouri pentru aceştia.
“Ne dorim să implicăm companii şi persoane fizice în această campanie pentru a strânge cât mai multe fonduri, ajutând astfel copiii care provin din familii nevoiaşe. Cunoaştem familiile şi ştim că perioada sărbătorilor de iarnă este uneori încărcată cu un sentiment de neputinţă pentru că nu au cum să le explice copiilor faptul că nici anul acesta, Moş Crăciun nu vine. Astfel, putem aduce bucurie fără a face un efort financiar prea mare. Împreună putem să dăruim Crăciunul şi lumina acestei sărbători copiilor care din cauza lipsurilor materiale cu care se confruntă părinţii, cadourile de Crăciun rămân doar o dorinţa”, a declarat Casangiu Anca Maria, coordonator fundraising şi PR. Cei care doresc pot află detalii despre campanie pe site-ul www.asociatiavasiliada.ro sau la numărul de telefon 0749.402. 147.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS