14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii la CJ Timiş şi la mai multe primării

Percheziţii la CJ Timiş şi la mai multe primării

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin (PSD), suspectat de fapte de corupţie, a fost ridicat miercuri dimineaţa de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de la locuinţa sa, din comuna Remetea Mare, aflată lângă Timişoara. La această oră au loc percheziţii la sediul CJ, la Direcţia Apelor Banat şi la mai multe primării din judeţ, potrivit Mediafax.
Bojin a fost ridicat de anchetatori şi dus la sediul CJ, unde procurorii fac percheziţii în prezenţa acestuia. La intrarea în sediul instituţiei, Bojin a spus că nu ştie despre ce este vorba şi urmează să afle.

Procurorii DNA fac percheziţii şi la Direcţia Apele Române Banat, precum şi la sediile a 17 primării din judeţ, printre care Otelec şi Birda.
Potrivit unor surse judiciare, Titu Bojin este suspectat de luare de mită, iar ancheta vizează contracte de achiziţii atribuite ilegal de Consiliul Judeţean Timiş.
În 10 octombie, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a fost audiat la Parchetul ICCJ într-un dosar de evaziune fiscală privind mai multe contracte semnate între Direcţia Apele Române Banat şi o firmă care a aparţinut soţiei şi fiului acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS