17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Vitezomani şi pietoni neatenţi, amendaţi de oamenii legii

Dolj: Vitezomani şi pietoni neatenţi, amendaţi de oamenii legii

Poliţiştii rutieri doljeni au organizat ieri în judeţ o acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie produse pe fondul indisciplinei manifestate de pietoni în utilizarea drumului public, precum şi pentru conştieintizarea conducătorilor auto cuprivire la riscurile la care se expun atunci când încalcă regimul legal de viteză.

Poliţiştii au constatat 42 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate amenzi de peste 4.500 de lei, dintre care 15 pentru viteză neregulamentară, iar alte 17 unor pietoni pentru traversări neregulamentare. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 5 permise de conducere.

Un tânăr de 26 de ani, din Sadova, a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autotursim pe DN 55, în localitatea Dobreşti, cu viteza de 103 km/h. Acesta a fost sacţionat contravenţional cu suma de 810 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS