21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStaţie de carburanţi EGC la standarde occidentale în Brazdă

Staţie de carburanţi EGC la standarde occidentale în Brazdă

Eurogenetic (EGC) a inaugurat vineri, 5 decembrie, o staţie de carburanţi modernă, sub un nou concept, în cartierul craiovean Brazda lui Novac. Investiţia totală (achiziţia şi modernizarea) s-a ridicat la peste un milion de euro.

„Toţi colaboratorii şi partenerii noştri sunt firme din Craiova. Am dorit să realizăm o staţie la cele mai înalte standarde şi să oferim servicii de calitate maximă, însă 100% «made in Oltenia»“, a mărturisit Cosmin Creţan, manager EGC.
Noua staţie EGC se desfăşoară pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi şi include o zonă comercială construită pe conceptul „life shop“, un concept nou, mai dinamic, mai eficient şi mai aproape de necesităţile consumatorului modern. În magazinul din incinta staţiei se comercializează de la snackuri şi dulciuri până la vinuri din game de top. Barul, care contribuie puternic la aspectul occidental al locului, are o capacitate de aproximativ 30 de locuri şi este conceput după un design original, ce poartă amprenta unei tinere arhitecte din Craiova. În plus, staţia este prevăzută şi cu o terasă retractabilă, destinată fumătorilor.
„Ne-am propus să aducem în Craiova şi în Oltenia standardele internaţionale, să oferim toate serviciile, de la magazin până la zona de food şi bar, însă într-un cadru profesionist, care să îndeplinească toate exigenţele şi să aducă şi ceva în plus. Oferim servicii de calitate, peste benzinăriile de top din Craiova, însă la preţuri corecte, sub nivelul pieţei comparativ cu acestea“, a declarat Cosmin Creţan.
Staţia EGC comercializează carburanţi Rompetrol, iar pe viitor se are în vedere şi implementarea unui sistem de furnizare carburanţi pe bază de carduri.
Firma Eurogen etic a cunoscut o evoluţie constantă, cu o cifră de afaceri care a crescut de la an la an. Pentru acest an, reprezentanţii EGC preconizează o cifră de afaceri de 22 – 23 de milioane de euro. Eurogenetic deţine o reţea de 64 de staţii GPL şi șase staţii mixte de carburanţi şi asigură necesarul de combustibil de aviaţie JET A1 pentru Aeroportul din Craiova.
Noua staţie de carburanţi Eurogenetic se află pe strada Brazda lui Novac, nr. 52-54.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS