16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtenționare de călătorie în Germania din cauza grevei anunțate de Asociația piloţilor Lufthansa

Atenționare de călătorie în Germania din cauza grevei anunțate de Asociația piloţilor Lufthansa

Ministerul Afacerilor Externe a transmis o atenţionare de călătorie prin care informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei despre faptul că piloţii Lufthansa au anunţat organizarea unei greve în perioada 01.12.2014, ora 12.00 – 02.12.2014, ora 12.00.

Este vorba despre o grevă care va afecta atât zborurile interne cât şi cele internationale.

În perioda precizată, toţi pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

Cetăţenii români, pasageri ai acestei companii, sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe paginile oficiale de internet ale companiei  http://www.lufthansa.com.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica “Sfaturi, alerte de călătorie” (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS