11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO româncă a fost găsită moartă într-o benzinărie din Italia

O româncă a fost găsită moartă într-o benzinărie din Italia

Trupul Veneţiei Niacşu, o româncă de 46 de ani a fost găsit într-o benzinărie de la periferia oraşului italian Verona, pe o stradă frecventată de prostituate. Românca a fost ucisă cu bestialitate, iar autoritățile caută criminalul.

Femeia, originară din Galați, a fost găsită în spatele unei cabine electrice din incinta unei benzinării, pe strada Bresciana, în data de 22 noiembrie. Victima a fost ucisă în bătaie și asasinul a dat-o pe aceasta cu capul de beton până când aceasta și-a dat ultima suflare.
Veneţia era orfană şi înainte de a decide să plece în Italia a lucrat ca ospătar la un restaurant din Centrul Galaţiului.
Vecinii de bloc o descriu ca pe o fată liniştită şi la locul ei care niciodată nu a fost văzută cu prea mulţi bărbaţi . Toţi ştiau că îşi iubea mult pisica şi chiar a venit să o ia după ea. ”Ultima oară mi-a spus că îi era greu printre străini. Ea era orfană şi singură, dar acasă ar fi vrut să se întoarcă”, a povestit Steluţa Idrăilă, vecina Veneţiei, potrivit libertatea.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS