10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Cetăţeni sirieni ascunşi în canapele, depistaţi la PTF Calafat

Dolj: Cetăţeni sirieni ascunşi în canapele, depistaţi la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit patru cetăţeni sirieni ascunşi într-un microbuz, în spaţiul de depozitare al unor canapele ce se aflau in mijlocul de transport.

În data de 24.11.2014, ora 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz, cetăţeanul polonez Stanislaw H., în vârstă de 29 de ani.
În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport de către echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari au fost descoperite, în partea din spate a microbuzului, ascunse în două canapele, patru persoane de sex masculin.
Din cercetări, s-a constatat faptul că persoanele respective sunt cetăţeni sirieni cu vârste cuprinse între 17 şi 37 de ani, care intenţionau să ajungă în mod fraudulos în Germania.
Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS