11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii în Gorj, în Capitală şi în alte trei judeţe în cazul unei reţele de contrabandă cu ţigări

Percheziţii în Gorj, în Capitală şi în alte trei judeţe în cazul unei reţele de contrabandă cu ţigări

Foto: www.sursazilei.ro
Foto: www.sursazilei.ro

În această dimineaţă, peste 140 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează 38 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Gorj, Suceava, Dâmboviţa, Ilfov, precum şi a municipiului Bucureşti.

Poliția Capitalei transmite că operaţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. Au fost emise 40 de mandate de aducere urmând ca persoanele identificate să fie conduse la audieri la sediul Sectorului 2 Poliţie.
Percheziţiile se desfăşoară într-un dosar penal aflat în instrumentarea poliţiştilor Sectorului 2, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

Oficiali din Poliția Capitalei au precizat că anchetatorii au în vizor membrii unei rețele care alimentează piața neagă, din București, cu țigări de contrabandă, provenite din Ucraina și Republica Moldova, informează evz.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS