7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a aprobat modernizarea Stadionului şi a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu

S-a aprobat modernizarea Stadionului şi a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu

Stadionul din Târgu Jiu va avea o faţă nouă (Foto:www.gorjeanul.ro)
Stadionul din Târgu Jiu va avea o faţă nouă (Foto:www.gorjeanul.ro)

Stadionul Municipal şi Sala Sporturilor din Târgu Jiu vor intra în renovări în perioada următoare. Cele două investiţii au primit deja avizul de la Ministerul Dezvoltării, urmând ca săptămâna viitoare să fie aprobate în şedinţa de Guvern, potrivit gorjexclusiv.ro.

Valoarea de investiţie va fi în jurul sumei de 15 milioane de euro, iar lucrările de modernizare urmează să se întindă pe durata a 18 luni. Totodată, autorităţile judeţene anunţă că va fi construit şi un bazin de înot al cărui proiect va fi depus în următoarele luni. Durata de execuţie a celor două proiecte este de 18 luni, timp în care Pandurii Târgu Jiu va juca mai mult în deplasare sau pe cel mai apropiat stadion, cel de la Drobeta Turnu Severin.

Pentru proiectul de modernizare a Stadionului „Tudor Vladimirescu” şi a bazei sportive din oraş, Compania Naţională de Investiţii (CNI) a alocat suma de 20 de milioane euro, în cazul stadionului urmând ca tribunele să fie acoperite integral, iar capacitatea să crească de la 9.000 de locuri, câte are în prezent, la circa 15.000 de locuri. De asemenea, noul stadion urmează să fie prevăzut şi cu o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS