12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Cu peste 100km/h pe bulevardul Decebal

Craiova: Cu peste 100km/h pe bulevardul Decebal

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au organizat ieri o acțiune, pe principalele drumuri din judeţ, în scopul prevenirii accidentelor rutiere generate de viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum.
În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 147 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 25.000 de lei. Dintre acestea 103 au fost aplicate unor conducători auto care au încălcat regimul legal de viteză instituit pe anumite sectoare de drum.
De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 3 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Un mehedinţean de 45 de ani, din localitatea Voloiac, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Decebal din Craiova, cu viteza de 105 km/h.  Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 de lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile în vederea suspendării exercitării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS