16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Marica: Puteam să mă operez, dar ratam meciuri extrem de importante

Fotbal – Marica: Puteam să mă operez, dar ratam meciuri extrem de importante

Ciprian Marica a amânat operație de menisc pentru a nu rata meciurile importante ale României și Konyaspor
Ciprian Marica a amânat operație de menisc pentru a nu rata meciurile importante ale României și Konyaspor

Atacantul Ciprian Marica a anunţat, astăzi, că ar fi putut să se opereze din cauza durerilor resimţite la picior, însă a decis să urmeze un tratament medicamentos pentru a nu rata meciurile de la echipa naţională şi Konyaspor. „Dragi prieteni. S-a vorbit mult în ultimele zile despre starea mea de sănătate. Adevărul este ca am simţit dureri la picior, am făcut două controale foarte amănunţite în Germania. Exista posibilitatea să mă operez, dar ar fi însemnat să pierd meciuri extrem de importante pentru echipa de club, dar mai ales jocuri vitale ale naţionalei în încercarea de calificare la Euro 2016. Şi aşa lipsesc din teren la partida cu Ungaria, din cauza cartonaşului roşu primit cu Grecia. Aşadar am ales să fac tratament medicamentos în perioada imediat următoare. Sper să dea rezultate, dar indiferent de situaţie, voi face tot ce e omeneşte posibil să fiu pe teren! Go Eagles! Hai România!”, a scris Marica, pe Facebook.

FRF a anunţat pe site-ul oficial că atacantul Ciprian Marica a efectuat, ieri, un control medical amănunţit, care a relevat că nu este necesară o intervenţie chirugicală la menisc, astfel că jucătorul poate evolua în meciul Finlanda – România, din preliminariile Euro-2016, programat la 14 octombrie.
Marica a fost, ieri, în Germania, pentru un consult de specialitate, iar medicii au considerat că atacantul de 28 de ani nu trebuie să se opereze acum. „În urma RMN-urilor făcute de Ciprian la o clinică din Germania, medicii au concluzionat că operaţia la menisc poate fi amânată, astfel că el va fi apt pentru meciul cu Finlanda”, a spus doctorul echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, pentru frf.ro.
Prima reprezentativă a României întâlneşte pe 11 octombrie, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, şi pe 14 octombrie, de la ora 21.45, la Helsinki, echipa naţională a Finlandei, în cadrul Grupei F a preliminariilor Euro-2016.
Ciprian Marica este suspendat pentru partida cu Ungaria, în urma cartonaşului roşu primit în prima partidă din grupă, cu Grecia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS