12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Acţiune a poliţiştilor de la Rutieră vizând sancţionarea încălcării regimului legal de viteză

Dolj: Acţiune a poliţiştilor de la Rutieră vizând sancţionarea încălcării regimului legal de viteză

(Foto: realitatea.net)

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj împreună cu lucrători din cadrul Biroului Rutier Craiova au acţionat în acest sfârşit de săptămână pe drumurile din judeţ pentru informarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun atunci când încalcă regimul legal de viteză. În cadrul acestei acţiuni, accentul s-a pus şi pe verificarea legalităţii activităţii de transport rutier de mărfuri şi persoane.

În timpul controalelor au fost constatate 86 abateri de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi ce depăşesc suma de 13.000 de lei. Dintre acestea, 24 au fost aplicate unor şoferi care nu au respectat viteza legală, iar alte 13 unor persoane care desfăşurau activităţi de transport rutier de mărfuri sau persoane. De asemenea, poliţiştii de la Rutieră au reţinut în vederea suspendării cinci permise de conducere şi au retras zece certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS