16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGds.ro s-a relansat cu un nou design

Gds.ro s-a relansat cu un nou design

Dragi cititori,

Aţi observat, fără îndoială, că pagina noastră web arată altfel. Orice schimbare necesită un timp de ajustare şi este posibil ca în următoarele zile să apară mici probleme tehnice, pe care le vom rezolva cu maximă rapiditate. Toate aceste eforturi au un singur scop: vrem ca dumneavoastră să fiţi mai fericiţi când citiţi Gazeta. Dorim să vă fie simplu şi confortabil să accesaţi gds.ro de oriunde: din autobuz, de la serviciu sau din cafeneaua preferată. Iată, deci, principalele modificări pe care le-am pregătit pentru gds.ro:

1. Optimizat pentru mobil şi tabletă

Din cei peste 30.000 de vizitatori zilnici ai gds.ro, o treime accesează site-ul de pe smartphone sau tabletă. Noua pagină web se adaptează automat pentru a oferi fiecărui vizitator informaţiile în formatul ideal.

2. Un design modern, uşor de utilizat

Pagina web vă permite să accesaţi mai uşor informaţiile de care aveţi nevoie. Pentru o accesibilitate sporită, cele 20 de categorii de articole au fost reduse la numai 9. Iar pentru o lizibilitate optimă, am crescut dimensiunea fontului cu care sunt afişate articolele. Pe prima pagină veţi avea acces la ultimele videoclipuri şi puteţi accesa transmisia live a postului Alege TV.

3. Imagini mai mari şi galerii foto

În cazul vechiului site web, nu era posibil să folosim fotografii de rezoluţie mare. Noua pagină web permite acest lucru şi în următoarele săptămâni veţi avea ocazia să descoperiţi galerii foto şi articole multimedia bogate vizual.

Pagina web este în continuă dezvoltare! Dacă aveţi orice sugestii cu privire la îmbunătăţirea site-ului, vă rugăm să comentaţi mai jos, sau să completaţi un scurt chestionar apăsând pe acest link. Vă mulţumim!

Echipa GDS

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS