16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Un nou reţinut în cazul minerilor bătuţi

Gorj: Un nou reţinut în cazul minerilor bătuţi

Un tânăr de 24 de ani, din oraşul Rovinari, a fost reţinut ieri noapte de către poliţiştii gorjeni, fiind acuzat de implicare în bătaia celor doi mineri bătuţi luna trecută într-o carieră a Complexului Energetic Oltenia (CEO).

În acelaşi dosar mai sunt anchetaţi şi alţi tineri, între care se află şi minori. Oamenii legii au decis să îl reţină pe suspectul de 24 de ani, din Rovinari, întrucât acesta se sustrăgea cercetărilor. Bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe.

Vă reamintim că un inginer și un muncitor ai Carierei Poiana-Gârla, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, au fost bătuți crunt luna trecută de șapte hoți de fier vechi. Totul s-a întâmplat în carieră, iar reprezentanții serviciului de pază nu au fost în zona respectivă pentru a interveni în apărarea colegilor lor. Cei care au încasat bătaie de la hoţii de fier vechi sunt inginerul Marius Pârvulescu, de 45 de ani, și muncitorul Ion Logăscu, 55 de ani, din Runcu. Amândoi au fost loviţi cu parii, pumnii şi picioarele şi au fost lăsaţi lângă un pod, aproape fără suflare. În urma agresiunii, angajaţii Complexului Energetic Oltenia au avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale şi au beneficiat de bilete de tratament şi prime din partea Complexului Energetic Oltenia.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS