12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGermanii angajează poştaşi şi oferă 2.000 de euro salariu

Germanii angajează poştaşi şi oferă 2.000 de euro salariu

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, oferă 40 de locuri de muncă vacante în Germania, pentru ocupaţia de factor poștal. Viitorii poştaşi vor fi angajaţi pentru efectuarea de servicii poștale, curierat, predare de colete şi scrisori la destinaţie în zona Stüttgart, cu mijloace de transport adecvate (auto şi biciclete), șase zile pe săptămână, concediu anual 26 – 30 de zile; locaţia Poştei se află în Stüttgart-Waiblingen, Rems, Baden-Wurtenberg, Germania.
Persoanele interesate trebuie să deţină carnet de conducere categoria B, trebuie să aibă condiţie fizică bună, rezistenţă la vreme ploioasă şi să cunoască limba germană nivel A2. Se oferă contract pe perioadă determinată, de șase luni, cu posibilitatea preluării ulterioare pe perioadă nedeterminată şi un salariu de 2.000 de euro pe lună şi asigurări sociale.
Persoanele cu domiciliul în judeţul Gorj, care doresc să aplice pentru aceste posturi oferite de angajatorul german, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, strada lt. col. D Petrescu nr.1, telefon 0253.211.568.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS