14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMircea Băsescu, audiat la DNA

Mircea Băsescu, audiat la DNA

Mircea Băsescu este audiat, în această dimineață, la Departamentul Național Anticorupție. Fratele preşedintelui Traian Băsescu dă explicaţii pentru scrisoarea lui Nati Meir, o scrisoarea care a fost depusă la DNA de avocatul fratelui preşedintelui, Nelu Taşcă, informează digi24.ro.

„Am adus la cunoştinţa DNA scrisoarea primită de către Mircea Băsescu în arest de la Nati Meir, în care Nati Meir spune despre domnul avocat Pavel Abraham că s-ar putea face vinovat de anumite fapte de corupţie. Noi am adus la cunoştinţa organelor de anchetă acest lucru”, declara, acum cateva zile, avocatul Nelu Taşcă.

Avocatul lui Mircea Băsescu a spus că este vorba despre „un fel de denunţ” şi a precizat că în această scrisoare Nati Meir reclamă faptul că i s-a promis că dacă va da declaraţii împotriva preşedintelui Traian Băsescu, va primi anumite avantaje.
Nelu Taşcă a precizat că Pavel Abraham, actualul apărător al familiei lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a avut încheiat un contract de asistenţă juridică cu Nati Meir, în anul 2012.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS