12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNoul prefect de Dolj vrea să relanseze agricultura

Noul prefect de Dolj vrea să relanseze agricultura

http://www.youtube.com/watch?v=Kn7wU_9lRDc

Noul prefect al județului Dolj, Sorin Răducan, a fost învestit în funcție vineri. Acesta a depus jurământul în prezența mai multor parlamentari de Dolj, a primarilor din județ, a directorilor de instituții deconcentrate și a viceprim-ministrului pentru securitate naţională şi ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea.
Sorin Răducan l-a înlocuit în funcție pe Marius Cristinel Deca, al cărui mandat a durat din noiembrie 2012 (de la înlocuirea Elenei Costea), și până joi, 10 iulie 2014. Noul prefect a avut un discurs simplu, în care a asigurat transparență în activitatea sa și a spus că se va concentra pe relansarea agriculturii. „Voi fi susţinătorul tuturor măsurilor care pot conduce la relansarea economică a judeţului Dolj, în general, şi a agriculturii, în mod special.
Am convingerea că voi avea o colaborare deosebită bazată pe principiile aplicării legilor şi ale autonomiei locale cu autorităţile administraţiei publice din judeţul Dolj şi cu reprezentanţii mass-media. Vă garantez deplina transparenţă în activitatea administrativă pe care o voi desfăşura“, a spus acesta. Răducan a fost director, din 2013, al Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură Dolj. Acesta a mai ocupat funcții precum cea de cenzor la SC CF Craiova SA, de membru în Consiliul de Administrație al CAS Dolj, dar și în cel al SC Electroputere Craiova. Din 2006 până în 2013 a fost consilier parlamentar, iar pentru un an, între 2005 și 2006, a fost șef de birou senatorial. Răducan își exercită noua funcție publică cu caracter temporar, prin detașare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS