13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Andreea Munteanu, cetățean de onoare al comunei Bustuchin

Gorj: Andreea Munteanu, cetățean de onoare al comunei Bustuchin

Ion Ciocea, primarul comunei gorjene Bustuchin, dorește să-i acorde titlul de cetățean de onoare gimnastei Andreea Munteanu în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele comunei, eveniment care va avea loc în perioada 25-26 iulie.

Propunerea de acordare a titlului de cetățean de onoare al comunei a fost votată și aprobată de către consilierii locali, în prezent fiind făcute demersurile pentru ca și sala de sport din localitate să poarte numele gimnastei originare din Bustuchin, în semn de recunoștință pentru meritele avute.

„Consilierii locali au aprobat hotărârea de acordare a titlului de cetățean de onoare, acum vrem ca de Zilele comunei, în perioada 25-26 iulie să îi înmânăm titlul respectiv. Părinții ei vor discuta și vor vedea dacă este liberă la momentul respectiv ca să poată ajunge. Pe lângă acest titlu, vrem să numim și sala de sport din comună după ea, secretarul primăriei se ocupă de obținerea ultimele avize. Dacă nu va putea fi prezentă atunci, vom amâna înmânarea titlului”, a spus Ion Ciocea, potrivit Agerpres.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS