11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn stâlp pune în pericol autoturismele și pietonii

Un stâlp pune în pericol autoturismele și pietonii

Un stâlp de pe strada Prelungirea Teilor, zona Dezbenzinare din Bariera Vâlcii, stă să se prăbușească peste autoturismele care tranzitează zona. Acesta este pe jumătate rupt și stă înclinat peste carosabil. Cineva s-a gândit să lege stâlpul cu un cablu de un gard învecinat. Situația ne-a fost semnalată de un localnic. Acesta susține că stâlpul se ține cu greu, existând riscul să se prăbușească la o adiere mai puternică de vânt sau când trece o mașină mai mare. Nici pietonii care circulă prin zonă nu sunt feriți de acest pericol. Localnicii spun că nu ar fi prima întâmplare de acest fel. „Acolo a mai fost un stâlp și a picat și acela. A trecut o mașină și a tras firele și așa l-a smuls și pe acesta. Nu știu dacă l-a lovit o mașină şi pe acesta. Dar nu vedeți că este lângă plopul ăla, când bate vântul ne cade în cap! Trebuie să vină cineva să ia măsuri. Așa, treci pe stradă și îți pică în cap”, s-a plâns un localnic, aflat în trecere pe lângă stâlpul cu pricina.
Oamenii spun că au vâzut și ei stâlpul rupt și lăsat peste carosabil, dar nu știu cine se face vinovat și cine trebuie să remedieze situația. „Am observat, dar nu știu. Eu stau mai încolo. Cred că cei de la Dezbenzinare. Văd că l-au legat cu un cablu de gard, dar asta nu prezintă siguranță“, afirmă alt localnic.
După ce ne-am interesat la administrația locală am aflat că stâlpul este al SC Petrom. „Acel stâlp face parte din rețeaua privată a SC Petrom. Firmei i s-a făcut o adresă pentru a remedia urgent situația“, a precizat Ionuț Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS