9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEuroparlamentarul Marian-Jean Marinescu, reales vicepreședinte al Grupului PPE

Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, reales vicepreședinte al Grupului PPE

Deputatul european Marian-Jean Marinescu (PDL) a fost reales vicepreședinte al Grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, informează eppgroup.eu. Hotărârea s-a luat în cadrul ședinței de grup din 4 iunie. Europarlamentarul PDL este la al patrulea mandat consecutiv la conducerea celui mai important grup politic din Parlamentul European.

”Le sunt recunoscător colegilor pentru susținerea lor. Sunt membru al Grupului PPE din 2005 și din 2007 ocup funcția de vicepreședinte. Principalul meu obiectiv în tot acest timp a fost să-mi îndeplinesc îndatoririle cu responsabilitate, loialitate și determinare, să acționez ca un mediator, echilibrat și corect, în grupurile de lucru pe care le-am coordonat. Voi menține această abordare care cred că este absolut necesară pentru a promova și susține pozițiile și valorile familiei PPE. Sunt convins că din această poziție, alături de colegii din delegația țării noastre în Grupul PPE, vom susține cu succes interesele României în cel mai puternic grup din Parlamentul European”, a declarat Marian-Jean Marinescu.

Președintele Grupului PPE pentru următoarea jumătate a legislaturii parlamentare (2014-2016) va fi germanul Manfred Weber, secondat de 10 vicepreședinți, au decis membrii grupului în ședința de miercuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS