12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDescinderi la evazionişti cu alcool

Descinderi la evazionişti cu alcool

Poliţiştii fac, în această dimineaţă, percheziţii în Bucureşti, la două persoane, soţ şi soţie, suspectate de evaziune fiscală cu băuturi alcoolice, care pe care le-ar fi vândut în marile cluburi, informează realitatea.net. Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la un milion de euro, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

Poliţiştii Serviciului pentru Investigarea Fraudelor au descins la două apartamente din cartierul Cotroceni din capitală, unul dintre acestea fiind locuit de soţii Ionuţ şi Mihaela Vesfrid.

Numele soţilor Vesfrid a apărut şi în dosarul fraudelor bancare de peste 80 de milioane de euro, în care sunt suspectaţi oamenii de afaceri Marius Locic şi Ioan Creştin. Şi numele lui Cătălin Voicu a apărut în dosarul fraudelor bancare, anchetatorii susţinând că o parte din bani ar fi fost folosiţi de omul de afaceri Marius Locic pentru a-l mitui pe fostul senator.

În dosarul fraudelor bancare au fost trimişi în judecată, în 2013, 56 de persoane, printre care omul de afaceri Marius Locic, fraţii Vasile şi Ioan Creştin şi mai mulţi directori de sucursale bancare. Soţii Ionuţ şi Mihaela Vesfrid nu sunt printre cele 56 de persoane trimise în judecată în acest dosar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS