16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Căderi de pietre din cauza ploilor

Mehedinţi: Căderi de pietre din cauza ploilor

 Circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate, aseară, pe un singur sens de mers, pe DN 57, în Clisura Dunării, din cauza unor alunecări de pietre şi bucăţi de pomi care au căzut de pe versanţi. În dreptul localităţii Sviniţa din judeţul Mehedinţi, acolo unde de fiecare dată când precipitaţiile devin abundente, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, drumarii au acţionat pentru a debloca strada.

Potrivit ISU Drobeta,  la kilometrul 41 500, în localitatea Şviniţa, pe o lungime de 12 metri, iar locul a fost semnalizat corespunzător.

La faţa locului au acţionat  lucrătorii Administraţiei Drumurilor Naţionale Orşova,  care au intervenit cu mai multe utilaje. Drumarii au fost nevoiţi să întrerupă circulaţia pentru pe un singur sens de mers pentru a putea efectua lucrări pentru deblocarea sectorului de drum afectat. Astfel de incidente au loc frecvent pe acest sector de drum în Clisura Dunării ori de câte ori plouă abundent. Sunt situaţii când circulaţia este blocată în totalitate, iar participanţii la drum sunt sfătuiţi să utilizeze o rută ocolitoare pe DN 6, pe tronsonul Dr.Tr.Severin-Orşova-Topleţ-Băile Herculane-Mehadia-Caraş-Severin-Moldova Nouă.


Editor: Mariana Butnariu

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS