9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMesaj premonitoriu al uneia dintre victimele incendiului din Constanţa

Mesaj premonitoriu al uneia dintre victimele incendiului din Constanţa

Cântăreaţa Nicoleta Cengher  (sub numele de scenă Nico), de 22 de ani, una dintre cele trei tinere care au pierit azi noapte în incendiul izbucnit în localul „Beirut” din Constanţa, a postat înainte cu câteva ore înainte de producerea tragediei un mesaj pe care mulţi îl pot considera o premoniţie cutremurătoare. Tânăra urcase pe pagina ei o poză ce conţine un text cu un mesaj adresat bărbaţilor, despre cum aceştia ar trebui să fie mai atenţi şi cum să trateze femeile. Însă, comentariul pe care Nicoleta l-a făcut la această ilustraţie este de-a dreptul şocant. Ea a scris, în limba engleză „Now you see fire”, care se traduce „Acum vezi foc”.
Pe lângă Nico, în tragedia de la Constanța au mai pierit dansatoarele Mihaela Tucă, de 24 de ani, şi Nicoleta Vasilişeanu, de 23 de ani. Nicoleta Buicencu, de 20 de ani, este tânăra internată la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu arsuri ale căilor respiratorii. În Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa a rămas internat un bărbat de 39 de ani, Robert Rancu, client al restaurantului, intoxicat cu  fum, dar în afara pericolului.
Anchetatorii încearcă să descopere cauzele incendiului şi locul de unde ar fi putut izbucni flăcările, inspectorii ITM verifică ce activitate prestau victimele. “Se pare că tinerele lucrau pentru restaurant, vom discuta cu administratorul firmei pentru că  trebuie să vedem dacă erau angajate cu forme legale sau nu, fiind vorba de un accident colectiv de muncă” a declarat pentru EVZ, directorul adjunct al ITM Constanţa, Marian Becheanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS