13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElev olimpic la informatică, dat dispărut de 3 zile

Elev olimpic la informatică, dat dispărut de 3 zile

Andrei Cobuz, un elev din Bacău, olimpic la informatică, este căutat de poliţişti în toată ţara, potrivit antena3.ro. Adolescentul a plecat în urmă cu două zile de acasă, iar părinţii nu mai ştiu nimic despre el. Astăzi, tânărul ar fi trebuit să plece la olimpiada naţională de informatică. Atât părinţii cât şi profesorii spun despre Andrei că este un băiat liniştit şi studios, care nu a făcut niciodată probleme.
„Ultima dată am vorbit miercuri. A spus că a fost la şcoală să obţină nişte infomaţii despre atestat şi pe urmă voia să se întâlnească cu baieţii să se ducă la biliard”, le-a spus mama băiatului jurnaliştilor.
Când au văzut că Andrei nu mai vine acasă şi nici nu răspunde la telefon, părinţii s-au îngrijorat şi au anunţat poliţia.
Andrei Cobuz era un elev retras, cuminte şi silitor, spun atât părinţii cât şi profesorii. Miercuri nu a mers la şcoala pentru era învoit să se pregătească
La data dispariţiei tânărul cu constituţie atletică de 1,75 m şi 75 kg cu păr scurt castaniu, ochi căprui, purta pantaloni jeans albastru şi era încălţat cu pantof sport negru.
Toţi cei care pot da informaţii despre Andrei sunt rugaţi să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS