12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNicu Alifantis, în concert la Craiova

Nicu Alifantis, în concert la Craiova

Nicu Alifantis va poposi în Oltenia, aducând în faţa publicului „o poveste de dragoste, spusă în diferite feluri, graiuri, aidoma unui mozaic“ în cadrul Turneului Naţional „Mozaic“.
După ce a concertat la Râmnicu Vâlcea la Teatrul „Anton Pann“, astăzi e prezent la Târgu Jiu, pentru ca mâine să încânte publicul craiovean, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu“, în Sala „Amza Pellea“, de la ora 19.00.
„Un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate, precum o îmbrăţişare deosebit de tandră. 14 cântece dedicate femeii, dragostei şi prieteniei, fiecare cu istoria sa. Cântece vechi, cântece noi, cântece nu puţine de pe noul album «Mozaic». O retrospectivă de trăiri, sentimente, întâmplări ce au trecut peste mine în cei 40 de ani trăiţi pe scenă“, aceasta este surpriza muzicală pe care le-o pregăteşte oltenilor Nicu Alifantis, după cum el însuşi mărturisea.
Ca de fiecare dată, Nicu Alifantis nu va face rabat de la calitate şi va încerca să nu dezamăgească publicul spectator, ba chiar să-l surprindă.
Preţul unui bilet la concert este de 70 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS