17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova a fost astăzi happy

Craiova a fost astăzi happy

\n

Craiova a fost astăzi cel mai fericit oraş şi asta datorită unor tineri care şi-au propus să aducă fericirea pe feţele încruntate ale craiovenilor. Ideea tinerilor este inspirată din fenomenul creat de piesa „Happy”, a lui Pharrell Williams. Aşadar, aproximativ 30 de craioveni au dansat, au râs cu gura până la urechi şi au filmat astăzi un videoclip în diferite locuri din Craiova.

Oamenii întâlniţi pe esplanada Teatrului Naţional Marin Sorescu, studenţi veniţi la Universitatea din Craiova pentru a susţine examene, muncitori de la Muzeul de Artă, farmacişti şi trecătorii din centrul oraşului, bătrâni ieşiţi la plimbare în parc toţi au intrat în jocul tinerilor şi au învăţat cât de pline de bucurie pot fi cele mai banale momente ale unei zile obişnuite.

Îmbrăcaţi cu haine cât mai colorate şi înarmaţi cu o tonă de fericire, tinerii i-au făcut prin iniţiativa lor să zâmbească până şi pe cei mai posomorâţi bătrâni. Iar copiii au fost atraşi ca un magnet. Clipul filmat astăzi vrea să arate tuturor faţa luminoasă a Craiovei şi totodată îşi propune provoace o „epidemie” de veselie în oraş. Videoclipul va putea fi vizionat în curând pe site-ul Gazetei de Sud.


Editor: Ionuț Nica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS