8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA murit Marius Dragu, fondatorul 25h.ro

A murit Marius Dragu, fondatorul 25h.ro

Marius Dragu (foto), fondatorul şi managerul general al 25h.ro, a murit miercuri dimineaţă, cel mai probabil în urma unui accident vascular.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, miercuri dimineaţă, la ora 9.35, poliţiştii au fost anunţaţi de medicii Serviciului de Ambulanţă că Marius Dragu, de 35 de ani, a fost găsit decedat în locuinţa sa.
Echipajul de poliţie care a fost trimis la adresa indicată a stabilit că tânărul nu prezenta urme de violenţă pe corp, aşa că nu există suspiciuni că ar fi fost victima unei infracţiuni cu violenţă. Trupul neîsufleţit al tânărului craiovean a fost dus la morgă, urmând ca medicii legişti să stabilească exact cauza decesului.
Marius Dragu a deschis 25h.ro în urmă cu zece ani, fiind un ghid de distracţii on-line. După cum scria în urmă cu şase ani, Marius Dragu a deschis, „din plictiseală“, ghidul de distracţii on-line 25h. Iniţial, pagina acoperea evenimentele din cluburile din Craiova, însă după numai câţiva ani a ajuns să prezinte informaţii şi fotografii din majoritatea oraşelor din ţară. 25h.ro a depăşit în scurt timp 100.000 de vizitatori unici pe lună şi a început să îi aducă profit fondatorului Marius Dragu. „Trebuie să nu pleci de la premisa că scoţi bani din site. Dacă faci ceea ce ştii mai bine şi nu îi imiţi pe alţii, în timp vin şi banii“, spunea Marius Dragu în septembrie 2007 pentru Evenimentul Zilei.
Ieri, prietenii îşi luau adio de la Marius Dragu şi pe pagina sa de Facebook. La ultima fotografie lăsată pe Facebook de Marius pe 28 ianuarie, prietenii i-au transmis să se odihnească în pace. „Probabil ultima postare a lui Marius! Odihneşte-te în pace!“, „Odihneşte-te în pace, Marius!“, Odihneşte-te în pace, prietene! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău“, sunt câteva dintre mesajele aşternute ieri pe Facebook de prietenii lui Marius Dragu.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS