24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii la prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia

Percheziţii la prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție de către un magistrat procuror de la o  Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, conform unui comunicat al DNA.
Astăzi, ca urmare autorizării de către instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în locații situate în localitatea Slobozia.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Reamintim că la Slobozia, judeţul Ialomiţa, s-a mai înregistrat un scandal în lumea judiciară în anul 2012, când şeful biroului local al DNA, Dumitru Cristudor, a fost reţinut şi apoi trimis în judecată pentru luare de mită şi favorizarea infractorului. Cristudor este acuzat de luare de mită şi favorizarea infractorului, după ce ar fi ajutat trei persoane să distrugă acte ce puteau fi folosite ca probe într-un dosar din Germania de evaziune fiscală, primind în schimb materiale de construcţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS