9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministraţia publică a judeţului Dolj, reprezentată în AAPR

Administraţia publică a judeţului Dolj, reprezentată în AAPR

http://www.youtube.com/watch?v=Asoi3ykCe0w

Marin Florea, preşedintele Asociaţiei Administratorilor Publici din România (AAPR) a făcut, ieri, o vizită la Craiova. Sosirea acestuia în Bănie a fost prilejuită de înscrierea administratorului judeţului Dolj, Florin Stancu, în această asociaţie, începând cu 3 decembrie. „Sunt foarte mulțumit că mă aflu la Craiova, pentru că, iată, am câștigat un nou membru al asociației noastre în persoana administratorului public al județului Dolj. Este o decizie care mă bucură și pentru care îl felicit pe domnul Florin Stancu, întrucât sunt convins că prezența dumnealui va avea un aport important prin experiența și expertiza sa“, a declarat Marin Florea, președintele AAPR.

Dolj: Zece localităţi din 111 au administrator public

Florin Stancu a spus la rândul său că în Dolj sunt foarte puţini administratori publici şi că va încerca să promoveze judeţul nostru şi din acest punct de vedere. „De ieri (marți – n.r.) sunt membru al Asociației Administratorilor Publici din România, o poziție care mă onorează. Sigur că de acum înainte mă voi implica pentru a face auzită vocea Doljului la nivel național și pe această componentă a administrației publice. Ne dorim să promovăm și să dezvoltăm acest corp și în Dolj, unde, din păcate, sunt ocupate posturile de administrator public în doar zece din cele 111 unități administrativ-teritoriale. Sperăm ca din acest an numărul lor să crească și să devină o voce puternică, o voce care trebuie să vorbească limbajul administrației publice“, a mărturisit Stancu.
La întâlnirea găzduită ieri de Consiliul Judeţean Dolj au mai participat administratorii publici din Craiova – Gheorghe Nedelescu, din Lungeşti (Vâlcea) – Iulia Dogaru şi din Celaru (Dolj), Ştefan Bădescu. În prezent, în România există 250 de administratori publici, dintre care doar 100 fac parte din Asociaţia Administratorilor Publici din România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS