17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtelierele spectatorului la Teatrul Naţional

Atelierele spectatorului la Teatrul Naţional

Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova îşi deschide porţile pentru a veni în întâmpinarea publicului spectator cu ateliere de „Arta actorului şi Live Art“ şi de  „Dramaturgie“. Acţiunea instituţiei de cultură s-a născut din dorinţa de a se implica în explorarea unor forme de educaţie nonformală, ce privilegiază viaţa şi nu o tratează ca pe o simplă sursă de informaţii, ci ca pe o suită de încercări, de posibilităţi de manifestare.
Atelierul „Arta actorului şi Live Art“ se va deschide pe 16 noiembrie, sub atenta supraveghere a actriţei Gabriela Baciu. El se adresează elevilor din clasele terminale de liceu (clasele a XI-a şi a XII-a), dar şi celor care se află la început de drum universitar (studenţii din anul I de facultate). „Atelierul de dramaturgie“ ţinut de dramaturgul  Mihaela Michailov, care semnează textul celei mai noi piese a Teatrului Naţional – „Profu’ de religie“, se adresează elevilor din ultimii ani de gimnaziu, liceenilor, dar şi studenţilor. El îşi va deschide porţile pe 23 noiembrie.
Înscrierile pentru atelierele organizate de Naţionalul craiovean se fac pe pagina de facebook a instituţiei de cultură craiovene. De asemenea, mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul teatrului: www.tncms.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS