5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePersoane urmărite, depistate de poliţişti

Persoane urmărite, depistate de poliţişti

164 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau sentinţe emise de instanţele de judecată au fost depistate, în ultima săptămână, de poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R..
În ultima săptămână, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară, în urma activităţilor desfăşurate, au găsit 108 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 60 de minori.
De asemenea, poliţiştii au depistat 56 de persoane urmărite în temeiul legii, dintre care 44 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 3 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a 8 persoane erau emise mandate europene de arestare, iar o persoană avea emisă o sentință de internare într-o unitate medicală.

Urmăriţi depistaţi

Un bărbat, de 35 ani, din București, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie a fost depistat de polițiștii din Arad, la data de 11 noiembrie a.c., în P.T.F. Nădlac şi încarcerat în Arestul I.P.J. Arad.
La data de 16 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din Brașov au depistat o femeie, de 36 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de înșelăciune și uz de fals. Cea în cauză a fost încarcerată în Arestul I.P.J. Brașov.
Polițiștii de transporturi feroviare din Vrancea au depistat, la data de 13 octombrie a.c., în stația CFR Mărășești, un bărbat, de 34 de ani, din Dâmbovița, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt. Acesta a fost încarcerat în Arestul I.P.J. Vrancea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS