3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFiii edilului din Deta, duşi în arest

Fiii edilului din Deta, duşi în arest

Bogdan şi Călin Roman, cei doi fii ai primarului din oraşul Deta (Timiş), şi ceilalţi trei bărbaţi condamnaţi la închisoare cu executare în urma scandalului în care au fost implicaţi în 2011 au fost duşi în arest, vineri, după ce poliţiştii le-au înmânat mandatele de executare a pedepsei, conform Mediafax.
„Atât Bogdan, cât şi Călin Roman, precum şi ceilalţi trei condamnaţi în acelaşi dosar au primit mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea, în urma deciziei Curţii de Apel Timişoara. Cu toţii au fost duşi la arest”, a declarat Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.
Bogdan şi Călin Roman, fiii primarului din oraşul Deta (Timiş), au fost condamnaţi, joi, de Curtea de Apel Timişoara, la trei ani de închisoare cu executare pentru încăierare, în urma scandalului în care au fost implicaţi în vara anului 2011, decizia fiind definitivă.
Curtea de Apel Timişoara a schimbat şi încadrarea infracţiunii, din loviri şi alte violenţe în încăierare.
Fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, şi fratele său, Călin, au fost implicaţi într-un scandal în iulie 2011, când a avut loc o altercaţie între două grupuri de tineri. În urma scandalului, trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital. Fraţii Roman şi alţi trei prieteni ai lor au fost arestaţi preventiv, însă după aproape patru luni ei au fost eliberaţi.
Petru Roman (PDL) a fost reales primar al oraşului Deta în iunie 2012.
În februarie 2012, Bogdan Roman era cercetat în două noi dosare penale, după ce a fost implicat într-o altă altercaţie cu doi tineri, care au ajuns la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS