10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Workshop la Facultatea de Horticultură

Craiova: Workshop la Facultatea de Horticultură

Departamentul Horticultură şi Ştiinţa Alimentului, din cadrul Universităţii din Craiova, în colaborare cu Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru Pomicultură Râmnicu Vâlcea organizează, miercuri, la sediul S.C.D.P. Râmnicu Vâlcea, un workshop pe tema Reconversia – Acţiune strategică pentru modernizarea pomiculturii în România.

În cadrul workshop-ului vor fi abordate aspecte privind: Situaţia actuală în pomicultura românească şi identificarea soluţiilor de modernizare; Ce presupune Reconversia în pomicultură; Ce elemente presupune pregătirea acţiunii de reconversie în anul 2014 şi implicaţiile Facultăţii de Agricultură şi Horticultură, a S.C.D.P. Vâlcea şi a Departamentului Horticultură şi Ştiinţa Alimentului. De asemenea, va avea loc şi vizitarea câmpurilor experimentale şi a unei expoziţii de fructe.

La eveniment vor participa cadre didactice, cercetători şi studenţi de la Universitatea din Craiova, reprezentanţi ai administraţiei publice locale din judeţul Vâlcea, fermieri şi alte persoane interesate de accesarea fondurilor europene prin programul de reconversie în pomicultură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS