Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Actualitate

Stele pe Aleea Personalităţilor pentru Tudor Vladimirescu şi Ecaterina Teodoroiu

Actualitate - Eugen MARUTA
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Vineri, 06 Septembrie 2013 - 18:51
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Aleea Personalităţilor, situată în centrul municipiului Târgu Jiu, s-a îmbogăţit de vineri cu încă două stele din granit dedicate personajelor istorice Tudor Vladimirescu şi Ecaterina Teodoroiu. La festivitatea de dezvelire a stelelor gorjenilor care au marcat istoria României au fost prezente conducerile Consiliului Judeţean Gorj şi Primăriei Târgu Jiu, precum şi cetăţeni ai oraşului, curioşi să vadă cum arată Aleea îmbogăţită cu noi stele. Manifestarea a avut loc în cadrul „Zilelor Turismului Gorjean“ şi a avut ca principal organizator Consiliul Judeţean Gorj, prin Centrul judeţean pentru promovarea patrimoniului şi a culturii tradiţionale. În ceea ce…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: