Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Actualitate

Bălăşoiu, vizat de o înlocuire din funcţie

Actualitate - Eugen MARUTA
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Vineri, 26 Iulie 2013 - 19:16
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Activitatea lui Constantin Bălăşoiu, actualul director al Sucursalei Electrocentrale Işalniţa, este evaluată de conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO). Reprezentanţii CEO au dispus, în urmă cu mai multe săptămâni, o anchetă internă care viza elucidarea dispariţiei a 140.000 de tone de cărbune din depozitul termocentralei. Din cauza unor neconcordanţe în modul de efectuare a măsurătorilor la depozit, s-a luat decizia să fie consumat lignitul pentru a se stabili cu precizie cantitatea existentă. Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere, a lăsat să se înţeleagă că rezultatele de până acum ale verificărilor nu sunt în favoarea şefilor sucursalei de…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: