Miniştrii apelor şi pădurilor, ministrul cercetării şi un secretar de stat din educaţie, în vizită la Gorj

Miniştrii apelor şi pădurilor, ministrul cercetării şi un secretar de stat din educaţie s-au aflat vineri în judeţul Gorj. Organizația Femeilor Liberale Gorj a organizat la Muzeul Judeţean, dezbaterea „Constituţia României, Constituţia cetăţeanului european“. Invitaţi speciali la dezbaterea privind revizuirea Constituţiei au fost Lucia Ana Varga, ministrul apelor, pădurilor, dar şi secretarul de stat al educaţiei, Vasilica Ştefania Duminică.
Înainte de întâlnirea de la Muzeu, ministrul apelor şi pădurilor, Lucia Varga, s-a întâlnit cu autorităţile judeţene şi locale, dar şi cu reprezentanţii Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj şi ai Administraţiei Bazinale Jiu. Ministrul apelor a mers în teritoriu la trei puncte cu risc de inundaţii din Gorj. Lucia Varga a declarat la Târgu Jiu că Ministerul de resort va demara mai multe programe şi proiecte împotriva inundaţiilor pe cele mai mari cursuri de ape.
Tot vineri, şi-a anunţat prezenţa şi ministrul cercetării, Mihnea Costoiu. Acesta a participat la Gala olimpicilor de la Teatrul „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu, o festivitate de premiere a elevilor olimpici din judeţ organizată de Inspectoratul Şcolar Gorj.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Top