Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Actualitate

Miniştrii apelor şi pădurilor, ministrul cercetării şi un secretar de stat din educaţie, în vizită la Gorj

Actualitate - Eugen MARUTA
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Vineri, 28 Iunie 2013 - 18:09
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Miniştrii apelor şi pădurilor, ministrul cercetării şi un secretar de stat din educaţie s-au aflat vineri în judeţul Gorj. Organizația Femeilor Liberale Gorj a organizat la Muzeul Judeţean, dezbaterea „Constituţia României, Constituţia cetăţeanului european“. Invitaţi speciali la dezbaterea privind revizuirea Constituţiei au fost Lucia Ana Varga, ministrul apelor, pădurilor, dar şi secretarul de stat al educaţiei, Vasilica Ştefania Duminică. Înainte de întâlnirea de la Muzeu, ministrul apelor şi pădurilor, Lucia Varga, s-a întâlnit cu autorităţile judeţene şi locale, dar şi cu reprezentanţii Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj şi ai Administraţiei Bazinale Jiu. Ministrul apelor…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: