17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn nou târg de haine în Craiova

Un nou târg de haine în Craiova

Ieri, s-a deschis un nou târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte, în incinta Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova, târg diferit de Contex, şi organizat de o firmă din Călăraşi. Cei interesaţi pot găsi diverse articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte din piele, lenjerie intimă şi diverse accesorii, de la poşete şi până la bijuterii, la preţuri de producător. Bluzele de damă au preţuri între 35 şi 70 de lei, rochiile, între 45 şi 120 de lei, iar sandalele şi pantofii din piele au preţuri între 90 şi 120 de lei.
Practic, astfel de târguri au devenit ale producătorilor din toată ţara, aceştia preferând să îşi vândă marfa prin intermediul unor astfel de târguri mai degrabă decât prin magazine proprii. „Am venit de la Piteşti la acest târg. Nu este o piaţă foarte mare de desfacere, dar noi suntem producători şi căutăm noi posibilităţi de a le da salariile oamenilor noştri şi de aceea venim. Nu avem magazin de desfacere propriu şi trebuie să mergem la târguri, să ne descurcăm cumva. Am fost şi în urmă cu câteva săptămâni. A mers aşa şi aşa. Nu prea vine lumea..“, a spus Marius Ionescu, din Piteşti. Gabriel Păucă a venit tocmai de la Suceava la târgul de la Craiova. El participă la toate evenimentele de acest gen organizate în Bănie: „Este ultima ediţie de vară. Până la toamnă nu se mai organizează târguri ca acesta. Avem preţuri de producător şi aşteptăm clienţii din Craiova. Noi venim de mult timp aici şi ne-am creat un segment de clienţi“.
Majoritatea expozanţilor sunt aceiaşi ca la târgul Contex. Ei se plâng de lipsa vizitatorilor la acest târg, mai ales din cauza condiţiilor meteo. „Iar plouă şi nu iese lumea din casă. Sperăm ca zilele viitoare să fie vremea bună şi să vină mai mulţi vizitatori“, a spus un alt expozant.
Târgul este deschis până duminică, 30 iunie, între orele 10.00 – 19.00, iar intrarea este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS