Mehedinţi: 56 de intervenţii ale pompierilor în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Echipajele de intervenţie ale ISU „Drobeta” din Mehedinţi au răspuns la 56 de solicitări venite din partea cetăţenilor prin apelul unic de urgenţă 112, în perioada 1-7 mai. Dintre acestea, 45 de solicitări au fost urgenţe medicale asigurate de către Serviciul SMURD.  Pompierii mehedinţeni au intervenit, în această perioadă, pentru stingerea a 7 incendii, unul produs la un autocamion încărcat cu lemne, în localitatea Stăneşti şi celelalte 6 incendii izbucnite la gospodăriile cetăţeneşti din localităţile Batoţi, Dudaşul Cerneţiului, Gura Motrului, Dr.Tr.Severin, Cujmir şi Bîtlanele.

Chiar în Zilele de Paşte, două incendii izbucnite la un magazin mixt din localitatea Cujmir şi la o gospodărie din localitatea Bâltanele, comuna Greci, au tulburat liniştea cetăţenilor. Cauzele probabile de izbucnire a incendiilor au fost atât scurtcircuitul electric, jarul purtat de vânt şi căzut pe materiale combustibile, cât şi folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului. Tot în această perioadă, pompierii au intervenit la un accident rutier produs pe DN56, pe raza localităţii Salcia, dar şi pentru identificarea, ridicarea, transportul şi depozitarea unui element de muniţie(o grenadă defensivă de exerciţiu), descoperit în localitatea Schitul Topolniţei, comuna Izvoru Bârzii.  
 


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

1 octombrie 2014

Horoscop

Berbec Ai dori să îţi consolidezi relaţia de suflet, dar pentru asta ar trebui să încerci să fii ceva mai conciliant. Mai ales cei căsătoriţi vor avea o perioadă deosebit de agitată. Pe cât posibil, evită să te implici în activităţi riscante, ...
Top