Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Actualitate

Mehedinţi: 56 de intervenţii ale pompierilor în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Actualitate0 vizualizari
Marți, 07 Mai 2013 - 11:22
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Echipajele de intervenţie ale ISU „Drobeta” din Mehedinţi au răspuns la 56 de solicitări venite din partea cetăţenilor prin apelul unic de urgenţă 112, în perioada 1-7 mai. Dintre acestea, 45 de solicitări au fost urgenţe medicale asigurate de către Serviciul SMURD.  Pompierii mehedinţeni au intervenit, în această perioadă, pentru stingerea a 7 incendii, unul produs la un autocamion încărcat cu lemne, în localitatea Stăneşti şi celelalte 6 incendii izbucnite la gospodăriile cetăţeneşti din localităţile Batoţi, Dudaşul Cerneţiului, Gura Motrului, Dr.Tr.Severin, Cujmir şi Bîtlanele. Chiar în Zilele de Paşte, două incendii izbucnite la un magazin…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Sanatate

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Cultura si Istorie

  Comunitate

  Interviu