21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePersoane urmărite, depistate de poliţişti

Persoane urmărite, depistate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul structurilor de investigaţii criminale au depistat, în ultima săptămână, 197 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată, 66 de minori fiind astfel încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre, conform unui comunicat al Poliţiei Române.
Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.
De asemenea, poliţiştii au depistat 92 de persoane urmărite la nivel naţional, dintre care 74 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 11 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a şase persoane erau emise mandate europene de arestare, iar o persoană avea sentinţă penală de internare într-o unitate spitalicească.

Un bărbat, de 23 ani, din Constanţa, care se sustrăgea executării unei pedepse de şapte ani şi şase luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, conducere fără permis şi ultraj, a fost depistat, pe 19 aprilie, de polişiştii constănţeni şi încarcerat.

Un altul, de 21 ani, din Lumina, judeţul Constanţa, care se sustrăgea executării unei pedepse de şapte ani şi şase luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri, a fost depistat în judeţ şi încarcerat, la aceeaşi dată.

Alt urmărit, de 37 de ani, din Sălaj, având de executat o pedeapsă de şapte ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie a fost depistat, tot pe 19 aprilie, şi încarcerat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS