5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePonta îi atenţionează pe Frunzăverde, Stănescu şi Orban

Ponta îi atenţionează pe Frunzăverde, Stănescu şi Orban

Premierul Victor Ponta a declarat că va ignora „până la un anumit moment” criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Frunzăverde, Roşca Stănescu şi Orban, dar a avertizat că aceste „vedete de Dâmboviţa care nu pot să-şi ţină gura” încep să reprezinte un risc pentru funcţionarea USL, conform Mediafax.

„Există câţiva oameni de la PNL care nu au nici un fel de cădere sau mandat din partea PNL, dar care se trezesc vorbind. Este un termen generic, că unii se trezesc şi seara să vorbească. Până la un anumit moment, o să-i ignor, de la un moment încolo sigur că o să le cer partenerilor mei de coaliţie să stabilim: eu nu am alianţă nici cu Frunzăverde, nici cu Roşca Stănescu, nici cu Orban, eu am alianţă cu PNL şi cu PC şi dacă Guvernul ăsta e bun, atunci e bun, dacă Guvernul nu e bun, îi punem pe Frunzăverde şi pe Roşca să conducă ţara”, a spus Ponta.

Liderul PSD, premierul Ponta a adăugat că îşi doreşte ca Uniunea Social-Liberală să rămână unită până în 2016 şi că membrii USL se pot lipsi de „vedetele de Dâmboviţa”, deoarece există suficiente voturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS